el rebost




















FARINES
farina integral de blat (eco) de molí de pedra.
farina integral de sègol (eco) de molí de pedra.
farina panificable.
farina d’espelta blanca (eco).

INGREDIENTS
lli daurat.
lli marró.
rosella.
sèsam.
pipes.
melangia 6 grains.
pol·len.
mixtió flocs de civada, xocolata, pol·len de flors, panses clares, nous torrades, panses sultanes i gerds.

PASTISSERIA
cookies xocolata i taronja.
cookies de civada. 
sablée bretonne.
marcelet.
ametllats.
carquinyolis.
crema de xocolata negra o llet. 
sorra de xocolata.
mini saulonet xocolata negra i arròs inflat.
mini saulonet xocolata llet, cereals i peta zeta.
mini saulonet xocolata blanca, boles de xocolata negra i gerd liofilitzat.
mendiant xocolata negra i fruits secs.
mendiant xocolata llet i fruits secs.
rajola de xocolata negra i ametlla. 
rajola de xocolata amb llet i avellana.
rajoleta llet.
rajoleta blanca.
rajoleta negra. 
picarons. 
bastó Europa. 
entrepans gastronòmics. 

TE
les belles dorments (mescla d'infusions til·ler, berbena i menta) i te baix en teïna
caputxeta vermella te verd sencha aromatitzat amb fruits vermells (grosella, cirera, maduixa i gerd).
earl grey superior mescla de tes negres de la Xina i de Ceilan reforçada amb bergamota
rooibos vermell amb canyella i taronja.
els contes de te infusió.
txai mescla índia de te i espècies.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada