divendres, 17 de juny del 2016
les primeres coques de Sant Joan de Triticum
Les primeres coques de Sant Joan de @triticumbreadlovers ja surten del forn!
Aquest any n'hem variat el format (que ara és rectangular) i és molt més gran (1 kg aproximadament).
Les coques es couen dins d'un motlle per tal que agafin molt més volum i aleshores la seva textura és molt més esponjosa, flonja i tendra. Es conserva millor el seu gust i aromes (durant moltes més hores).
Els ingredients del Brioix són:
Farina, ferment natural sòlid, mantega, ou, nata, sucre, ratlladures de (vainilla, llimona i taronja), mel, aigua de tarongina i massapà.
Les varietats són:
Brioix amb crema pastissera, cireres i pinyons.
Brioix amb fruita confitada (meló, cireres i taronja), pinyons i sucre.
Aquest cap de setmana les podràs degustar a juliette.
Encarrega la teva!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada